Tafel
MAAK VAN JOUW AFVAL JE EIGEN DESIGN

Laten we samen kijken wat we van jouw afval kunnen maken in een eerste gratis kennismaking-brainstorm. Misschien wel een vergadertafel, lunchtafel of… skateboard? Wij hebben het allemaal al een keer gedaan met altijd weer een uniek resultaat. Kijk maar eens op onze projects pagina.


“CONVERSATION STARTER”

Een tafel van jouw eigen afval is een fantastische aanleiding om jouw duurzaamheidsverhaal te vertellen. Doordat wij jouw afval herkenbaar houden in het blad  begin je met onze designobjecten jouw duurzaamheidsverhaal op een inspirerende en optimistische manier.

Onze designobjecten veel meer dan een tafel of een stoel. Deze “conversation starters”, zoals we ze noemen, zijn laten zien dat duurzaamheid in jouw organisatie belangrijk is. Onze designobjecten worden door onze klanten daarom altijd gebruikt in interne en externe campagnes, bijvoorbeeld in social media en in vakbladen.

KOSTEN

Ieder designobject wordt zorgvuldig met de hand gemaakt en met zorg afgewerkt. Een tafel van je eigen afval kost bijvoorbeeld €6000,-. 

Wil je misschien iets anders en ben je benieuwd wat de kosten zijn? Stuur ons een email. 


GRATIS EERSTE STAP

We hebben het proces om van jouw afval naar jouw eigen unieke designobject te komen opgedeeld in 6 simpele stappen. En stap 1 doen we graag gratis met jouw om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

HEB JE INTERESSE?

Kijk hier op de WasteCraft website wat we samen met andere merken hebben gemaakt.

Je kunt ons natuurlijk een email sturen of bellen met je wensen of om een afspraak te maken. Wij vinden het altijd leuk om iets te maken dat helemaal bij jou past.

CONTACT

Sven Noordhoek

E. sven@wastecraft.design
M. 0031 6 15 86 53 97

I. @wastecraft_design
F. Facebook.com/wastecraft