ChairUp
CHAIR UP

Heeft ook jouw gemeente echte afvalhelden die wel eens op een troon mogen worden gezet? Wil jij laten zien dat je de aanpak van zwerfaval echt serieus neemt? De ChairUp is hét icoon waarmee je dit kunt doen.

TROON & CAMPAGNE ICOON

De ChairUp is niet zomaar een vrolijke stoel gemaakt van 100% gerecyclede plastic frisdrankdoppen uit jouw gemeente. Het is hét campagne-icoon waarmee je jouw afvalhelden in het zonnetje zet.
Denk bijvoorbeeld aan een social- of content campagne met verhalen en portretten vanaf de ChairUp. Over lokale ondernemers die het verschil maken door de straat zwerfavalvrij te houden. Over een TikTok creator die iedereen oproept een afvalheld te worden. Of over een hele schoolklas van enthousiaste kinderen die met elkaar op de ChairUp zitten en vertellen hoe zij hun sportclub iedere week afvalvrij houden.

ChairUp 2
KLEUR & DESIGN

We kunnen iedere kleur doppen gebruiken om de stoel mee te maken. Dus ook de kleuren en zelfs een design te maken dat past bij jouw gemeente.

Voorbeeld kleurcombinaties

HEB JE INTERESSE?

Je kunt ons natuurlijk een email sturen of bellen met je wensen en een afspraak te maken. Wij vinden het altijd leuk om iets te maken dat helemaal bij jou past.

Download hier onze brochure.

CONTACT

Sven Noordhoek

E. sven@wastecraft.design
M. 0031 6 15 86 53 97

I. @wastecraft_design
F. Facebook.com/wastecraft

 

WANT TO KNOW WHAT WE CAN CRAFT FROM YOUR WASTE?

Sven Noordhoek
E. sven@wastecraft.nl
M.+31 (0)6 15 86 53 97