EEN MOOI CADEAU VOOR IEDEREEN

WasteBoards zijn skateboards gemaakt van 100% gerecyclede plastic frisdrankdoppen. Deze doppen worden onder andere ingezameld met sociale instellingen en de KNGF. Zo steunen we deze instellingen en is een WasteBoard niet alleen een goed cadeau voor jouw personeel.


KLEUR & DESIGN

WasteBoards worden met de hand gemaakt van alle kleuren doppen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Je kunt daarom je eigen kleurcombinatie bepalen. En we kunnen zelfs een eigen design voor je maken. Kijk maar naar de voorbeelden hieronder.

Green Caps

Amsterdam Caps

Yellow curved Caps

HEB JE INTERESSE?

Bekijk hier de website van WasteBoards. En kijk hier op de WasteCraft website wat we samen met andere merken hebben gemaakt.

Je kunt ons natuurlijk een email sturen of bellen met je wensen of om een afspraak te maken. Wij vinden het altijd leuk om iets te maken dat helemaal bij jou past.

CONTACT

Sven Noordhoek

E. sven@wastecraft.design
M. 0031 6 15 86 53 97

I. @wastecraft_design
F. Facebook.com/wastecraft

 

Independent 2
EEN INTERNATIONAAL ICOON VOOR DUURZAAMHEID

WasteBoards is uitgegroeid tot een internationaal icoon voor duurzaamheid en recycling. Veel nationale en internationale nieuwsplatforms als The Independent (“beste duurzame board om te kopen 2022”) en Het Jeugdjournaal, magazines als Forbes en Board Source en lokale influencers als Keet van Oldenburg (Skatekeet) en Enzo Knol waren laaiend enthousiast over zowel het uiterlijk als de de skate-kwaliteiten van WasteBoards.

In 2022 werden we zelfs uitgenodigd om deel te nemen aan ‘de Wereldtentoonstelling’ in het Nederlandse Paviljoen, en vandaag de dag verkopen we onze boards in winkels als het MoMa in New York en The Design Museum in Londen.

WANT TO KNOW WHAT WE CAN CRAFT FROM YOUR WASTE?

Sven Noordhoek
E. sven@wastecraft.nl
M. +31 06 15 86 53 97